.. ja ne muutamat muuttujat, jotka hankaloittivat valmistumista...

Muuttuja1: Etsit netistä kivan mallin myssyyn, mutta kun langat ja puikot eivät kohtaa todellisuuden ja mallin vaatimusten kanssa, luovutat, koska soveltaminen menee kuitenkin päin mäntyä..

Muuttuja2: Alat virkata myssyä "omasta päästä" ja alun ympyrän virkkaaminen täytyy aloittaa uudestaan MONTA kertaa, koska laskut menee sekaisin, koska virkkaat lasten läsnäollessa..

Muuttuja3: Kun saat lopulta myssyn hyvään vauhtiin, pitäisi välillä mallata sitä Vauvan päähän, että siitä tulisi sopiva.. Mutta milloin on äitin paras aika virkata, niinpä, silloin kun Vauva nukkuu.. Eli mallaaminen viivästyy..

Muuttuja4: Valmistuminen venyy ja venyy, koska silloin kun tulee inspiraatio, virkkaamiselle tulee joku muu este..

Mutta muuttujista huolimatta, myssy lopulta valmistui.. Vielä tuli kuitenkin yksi muuttuja... Vauva NUKKUU smiley, joten mallina on sitten vähän erinnäköinen kaveri.. 
Ei se nyt ihan siltä näytä, mitä oli netistä löytämät mallit, mutta onnistuin kuitenkin tekemään otsalle tuollaisen.. no jännän jutun.. :) Myssyn loppumetreillä tuli mieleen, että olisi pitänyt tehdä "neliskanttinen" malli, mutta se nyt jääköön.. Loppujen lopuksi olen aika tyytyväinen tähän!! Lankana oli 7veljestä.

Ehkä se talvi sieltä kohta tuleekin, täällä satoi ensilumen tiistaina.. Ja minun muistin mukaan lunta ei ole meillä päin satanut koskaan ennen minun synttäreitä...jotka siis ovat vasta ensi viikolla... Eli lumisade hieman yllätti :) Mutta oli kiva katsoa Pojan riemua!! Ulos tosin emme päässeet, koska Poika on räkätaudissa.. Ja Mies myös.. Ja viime yönä Vauvankin nenä alkoi tukkoilla.. Joten sisällä mennee loppu viikkokin...

Sattui muuten ikävä tapaus.. VIIME viikon tiistaina juoksutin postiin, ne nimppari- ja onnea uuteen kotiin -kortit.. Mutta arvatkaapas mitä?! Puolitoista viikkoa, eikä ne ole vieläkään saapuneet perille, vaikka ykkösluokassa laitoin menemään.. Vähän harmittaa.. Jospa ne lopulta jossain vaiheessa kuitenkin löytäisivät oikeaan osoitteeseen..

Näin aloitellaan viikonloppu meillä.. Mielen päällä olisi muutama käsityö minkä parissa voisi alkaa näpertelemään.. Katsotaan nyt minkä niistä otan työn alle seuraavaksi.. :)

Kiitos lukijoille, jotka jaksoi lukea tänne asti ;) Mukavaa viikonloppua!