...tein siis ihan tarkoituksella meidän Vauvalle. Hän kun lähinnä viettää ulkoiluajan nukkuen, niin ei niistä peukaloista taida juuri hyötyä olla :D Lapaset tein Novitan Miami -langasta. Ihastuin kyllä nyt tuon langan pehmeyteen. Tuosta tulisi aivan ihana myssy/pipo Vauvalle, kun vain jostain löytäisi kivan mallin!
 

Asiasta viidenteen, osaako joku sanoa, että jos huovuttaa mäntysuovalla(?) niin pitääkö työ saada heti valmiiksi, vai kestääkö antaa kuivua välissä.. Olisi kiva testata tuota (saippua)huovutusta, mutta kun tässä talossa ei koskaan tiedä milloin hommat joutuu keskeyttämään... Ja vielä semmonen, että onko jollakulla jokin kätevä "niksi" siihen, että kuinka muuttaa ns. normi neulontaohje (esim. sukka) Huopanen-langalle sopivaksi??? Niitä joululahjoja taas tässä pohdiskelen.. :)

Tänään taas syksy vilautti itsestään upean puolensa, kun aurinko paistoi upeasti (tietysti Poikien päikkäriaikaan, joten ulkona sitä en voinut ihailla)!! On se nättiä :) Ja tänään oli jo Pojan kanssa puhetta ensilumestakin!!! "Ennen vanhaan" ensilumi satoi monena vuonna peräkkäin minulle syntymäpäivälahjaksi.. Mutta ei enää nykyvuosina :( Mutta onneksi kuitenki on satanut jossain vaiheessa!!!