Huh, mikä päivä!! Aamu alkoi mukavan energisesti, ja sain viimeisteltyä loppuun tulevan pienen isosiskon käsveskan, sekä perjantaina aloittamani kännykkäpussukan. Sain myös ommeltua itselleni kevätpipon, tähän asti kun on menty talvipipolla (hikistä touhua)!! Iltapäivästä sitten voimat loppu, ja oli jotenki outo olo.. Kai se on tätä loppuraskauden (LA 24.päivä) ihanuutta!! Poikakin näki, että äitillä on vähän mieli maassa, ja sanoi "Äiti, minä ilahdutan sinua!" No eikai siinä sitten muuta voinutkaan, kuin ilahtua ja tulla paremmalle mielelle!! Mutta jos näihin käsitöihin sitten kuitenkin...

Siis tulevalle (huomenna ois h-hetki, saa nähdä kuin käy) isosiskolle käsveska. Virkattu jämälangoista, muistaakseni Novitan Samoa ja Pirta. Tästä tuli kyllä NIIIIN karkki!!!! Ja löysin vielä tyyliin sopivat Hello Kitty-napit kiinnitykseen :) En edes tiennyt omistavani moisia nappeja, kannatti siis vähän penkoa varastoja :D
     

Perjantaina kun katsoin Suomen jääkiekko peliä, tuli tunne, että käsille pitää saada tekemistä!! Siispä hieman lankakätköjen penkomista ja koukku viuhumaan! Löysin jämät tumman violetista langasta, jonka nimeä en muista. Joskus KAUAN sitten olen siitä pipon virkannut. Siispä tuumasta toimeen, ja kännykkäpussukka alulle! Ajattelin, että kesällä on kätevä, kun on mihin laittaa kännykkä, kun kiitää tuolla pitkin maita ja mantuja.. Ja kun todennäköisesti ei kesähousut mahdu vielä jalkaankaan niin menee sit hamelinjalla ens kesä.. Ja ainakaa mun hameissa ei oo taskua :) Kun pussukka valmistui, tuntui että se vaatisi hieman reunojen huolittelua. Varastosta löytyi valkoista Rose Mohairia, ja siitä sitten tein reunat.. Jotenki ehkä vähän oli liikaa tuo, mutta en jaksa alkaa purkamaankaan, saa nyt olla tuommonen :) Koitin kiinnitykseen laittaa nepparia, joita oli kertynyt vinopino kaikista farkkujen yms. varanapeista, vaan ei ainakaan minun älli riittänyt siihen, kuinka ne olisi pitänyt kiinnittää... Siispä ihan perusnapilla mentiin!!

 
Ja tässä sitten vielä se pipo! Sopiva kangaspala löytyi pussista, jossa oli joitakin kotikotoa pelastettuja kankaita. Hyvin yksinkertaisella tyylillä tehty, ei mitään kummempia erikoisuuksia.. Mallinukkena tässä toimii Poikani (oma naama ei ollut edustuskelpoinen ;)  )   Mutta täytyy sanoa, että minulle on kyllä täysi mahdottomuus saada saumoja tai muitakaan viivoja tehtyä suoraan... AINA tulee mutkaista jälkeä, vaikka yrittäis olla kuin tarkkana.. No näkyypähän ainakin se "oman käden jälki" :D Tämä ehkä vaatii jonkin pienen koristuksen vielä, mutta annan sen idean hautua vielä mielessä, ja lisään sen sitten joskus!!


 
Nyt sitten odottelemaan aurinkoa ja sulia kukkapenkkejä! Alkaa osa taimista olla jo melkoisen hyvän kokoisia, että pitäisi päästä maahan laittamaan. Ja mieskin teki minulle istutuslaatikoita, niin saan sitten pottujakin ja mansikoita ja ehkä vielä jotain muutakin kasvamaan, kunhan ilmat sen sallivat :)

Keväisiä päiviä kaikille!!