Tämä päivä alkoi aivan tavallisesti.. Keitin puuron... Siitä jonkin aikaa, aloin pestä tuttipulloja, ja kas, VETTÄ EI TULE!!! Odottelin tovin, mutta ei.. Soitin miehelle, josko hän olisi töihin mennessään nähnyt jotain kylttiä aiheeseen liittyen, mutta ei... Mielessä kävi myös se, onko lasku jäänyt maksamatta!!!!!! Menin vesilaitoksen nettisivuille katsomaan olisiko siellä vinkkiä, ja kas, eilen oli tästä meidän talolta himpun verran eteenpäin ilmennyt vuoto putkistossa!! Ja uljaat vesilaitoksen miehet sitten tänään aamulla sitä korjaamaan!!! Kukaan ei vain ollut viitsinyt ilmottaa asiasta!!!!! Laitoin nettisivujen kautta palautetta, että näin kahden lapsen (joista toinen on VAUVA) äitinä, olisi ollut mukava, että olisi voinut varautua tilanteeseen!!! Vesilaitokselta soitteli sitten mukava naisihminen, ja kertoi, että vesilaitoksen miehet voivat tuoda meille puhdasta vettä! Minä kiitin!!! Ja jonkin ajan kuluttua kaksi miestä seisoi oven takana pari pänikällistä vettä mukanaan!!! HUH!

Aamun jännittävistä tunnelmista johtuen, tuli tunne että olisi mukava leipasta jotain.. Siispä tein juustoisen kanapiirakan!! NAM! Peruspohja, johon päälle kanasuikalaita, tomaattia, fetaa, juustoraastetta, kermaviiliä ja kananmunaa.

 
Tänään aloitin Pojalle lapasia! Ja yllätin itseni, kun onnistuin aika kivasti kuvioneulomaan (?) kuvion lapasen kämmenselkään! Eka lapanen on peukkua vaille valmis!!! :)

Tälläistä tällä erää!! Jos tästä lähtisi koisimaan, että jaksaa ottaa vastaan mahdolliset huomispäivän yllärit ;)