Tässä se nyt on; Ensimmäinen Patalappu!! Luonnossa se näyttää myös siltä, niinkuin se olisi ensimmäinen ikinä virkattu käsityö.. Onneksi kamera valehtelee vähäsen ;)
Edestä:


Takaa:


Ja työmaallaan:

Uuninluukun avaamisen apuvälineenä!

 
Patalappu on tehty ilman mitään ajatusta.. Kunhan vain aloin virkkaamaan. Etupuoli oli alkuun viisikulmion muotoinen :) Tausta on sitten yritetty tehdä pyöreäksi pylväitä virkaten, mutta laskut meni niin sekasin, että pikkusen se epäonnistui. Mutta kun nämä kaksi puoliskaa toisiinsa yhdistin, ihan ok siitä kuitenkin tuli, ainakin tuohon uuninluukun avaamiseen :D Tähän tuli käytettyä jämälankoja, joiden nimestä ei ole harmainta aavistusta.
 
 
Mies toivoi kotitekoisia sämpylöitä viimeviikolla.. Eilen sitten innostus iski, ja pyöräytin kolme kupillista sämpylätaikinaa :) Tuli porkkanasämppäreitä, valkosipulisämppäreitä, kaurasämppäreitä ja sitten vielä kauraa vuokaleipään :) Eilen olikin vähän herkkuiltapalat, kun uunituoretta sämpylää ja reilusti voita (margariinia) päälle! NAM!
 

Lokakuun ensimmäinen päivä! Lähestyy se päivä kiivasta tahtia, kun "ennen vanhaan" kotikonnuilla tapasi ensilumen sataa, siis se minun syntymäpäivä :D Liekkö tuon "ilmastonmuutoksen" vai minkä syytä, että moneen vuoteen en ole saanut ensilunta synttärilahjaksi... Voisihan se hetkeksi ainakin sen lumen sadella pihamaalle, aurinkoinen päivä voisi lumen sitten sulattaa pois.. Eikö?? :)
 
 

Kaunis kiitos lukijoille! Mukavaa syksyistä päivää teille!!!