Tänään ja eilen Olympialaisia katsoessa virkkasin muutaman isoäidinneliön lisää. Vielä jokunen niin saa alkaa kokoamaan pientä peittoa! :)


Eilen virkkasin niin innokkaasti että kävi näin minun ihanalle glittervirkkuukoukulle ;)

Mutta kun on tarpeeksi innokas, myös puolikkaalla koukulla tulee toimeen (ja kun on niin laiska ettei jaksa hakea toista koukkua wink )

 
Aikaisemmin kesällä valittelin, kun en löytänyt mieleisiä ohuempia ja värikkäämpiä lankoja mistään.. No, kuitenkin on jokunen kerä uusia lankoja tullut ostettua (vaikka aioin ensin käyttää entiset laugh :) Olin erittäin yllättynyt kun löysin Kärkkäiseltä nuita Dropsin lankoja!!! Ja jokin turkoosivillityskin on ilmeisesti iskenyt, kun tuota väriä tuli ostettua! Näiden kimppuun ajattelin käydä heti kun tuo isoäidinneliöpeitto on tullut valmiiksi!

 
Kesän alennusmyynneistä löysin myös tälläisen kirjan, joka antoi kyllä jokusen idean tulevia käsitöitä varten.. Ja koin myös AHAA-elämyksiä sen suhteen mitä kaikkea virkkaamalla voi saada aikaan!! Mielestäni tämä kirja on aika aarre, ainakin tälläiselle amatöörivirkkaajalle, joka ei vähän aikaa sitten osannut muuta kuin muutaman silmukan tehdä!!!

 
Myös saunaremontti on edennyt yllättävän ripeään tahtiin!! En voi muuta kuin ihailla tuota minun Miehen ahkeruutta, vaikka hän kesälomaansa joutuu "tuhlaamaan" töiden merkeissä!!! heart Ja onhan täällä ollut välillä myös Miehen veli ja minun isäni auttelemassa!!!! Tällä hetkellä tilanne on se, että seinät on saumauksia vailla, suihkun puolelta puuttuu kattopaneelit, ja huomenna varmaan alkaa lattian asennus. Sitten vielä suihkun, kiukaan, allaskaapin, valojen yms. asennus ja alkaa olla aikalailla valmista :) Tässä kuva siitä, kun sauna oli atomeina ja jälleenrakennus alkoi: