Vihdoin ja viimein sain jotain sentään aikaiseksi. Tässäpä siis jo kesällä aloittamani vessapaperirullakukkaköynnös. Idea tähän on taas

napattu www.taikalehti.fi :stä. Elikkäs kukka syntyy, kun rullan leikkaa viiteen n. 2cm levyiseen osaan ja litistää rinkulat terälehden muotoon.

Liimaus hoituu Erikeepperillä. Kukan sisustat tehdään n. 1cm levyisistä rinkuloista (eli yhdestä rullasta tulee 10 rinkulaa) ja ne taitetaan keskeltä.

Minä maalasin isot kukat ja sisemmät osat erikseen, hopea- ja kultaspraylla, ja sen jälkeen liimasin osat yhteen. Köynnös pysyy seinällä sinitarralla,

voi vaihtaa köynnöksen paikkaa tarvittaessa, eikä seinään jää ikäviä jälkiä :) Helppoa ja halpaa! Kiitos äiskälle ja iskälle, jotka ovat keränneet rullia minulle!

 

Mahdottomasta tehtävästäni taitaa todella tulla mahdoton, elikkäs yhtään joulujuttua en ole saanut aikaiseksi.. Alkaa tulla kiire... Mutta yritän saada edes jotain aikaiseksi..

Onhan minulla kuitenkin hyvä syy tähän laiskotteluun ;) Että koitan olla itselleni armollinen vaikken kaikkea suunniteltua saa valmiiksi, tuleehan se joulu ensi vuonnakin :)