Sain tuossa viikolla kuulla ihania uutisia ystävältäni, hän oli mennyt kihloihin!! Kävin tänään Pentikin myymälässä vähän shoppailemassa pientä kihlajaislahjaa, ja illalla sitten tein myös kortin tuoreelle kihlaparille! 

Kiiltokuva löytyi lapsuuden aikaisista kätköistä, samoten tuo sydän tarra! Ihan mahtava säkä, että sattui juuri tuollainen tarra löytymään! 

Samainen ystävä ansaitsee myös muuta piristystä, koska on joutunut sairastamaan tämän loppuviikon! :( Siispä tein hänelle myös toisen kortin, joka toivottavasti jouduttaa toipumista!

Tässä myös lapsuuden kiiltokuva heilauttaa vauhtia toipumiseen, paperikuviot on tehty kuvioleikkurilla! Tämän kortin kaveriksi lähtee myös näin pimeään vuoden aikaan tuiki tarpeellinen heijastin!

Tiimarista paksua huopaa, siihen itseliimautuvaa heijastinkangasta. Toivottavasti toimii!

Olen jo viikon ajan tehnyt itselleni lapasia... Ja purkanut kaksi kertaa... Kämmenselkään tuleva kuviointi tuottaa pään vaivaa, kun ei sitten millään saa sellaista, joka miellyttäisi... Joudun varmaan purkamaan kolmannen kerran, ja tekemään perus raidalliset.. Minä en voi käsittää miten joku onnistuu tekemään kirjoneuletta niin upeasti kuin esim. Silmukat ristissä -blogissa saa ihailla!!! Pitäisi päästä kyllä livenä näkemään kun joku taitava tekee kuviointia... Pitäisi kuitenkin saada lapaset valmiiksi piakoin, puistoillessa meinaa jo hieman tuuli ottaa sormenpäihin.. Ja kun lapaset on valmiit ajattelin kokeilla Annelin innoittamana patalappuja! :) 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!!!