Mies touhuili äitienpäivänä pojan kanssa siihen malliin, että minä sain rauhassa virkkailla :) Mutta olipa taas vaikea valita, minkä langan ottaa tuolta varastosta. Jotenki tuo villalangoilla virkkaaminen näin kesän kynnyksellä tympäsee, mutta kun ei juuri muita vaihtoehtoja ollut. Siispä otin testaukseen Huopasen. Virkkasin korin, muistaakseni se oli n. 14cm korkea ennen huovutusta. Huovutuksen jälkeen 10cm. Kivan nopeasti tulee valmista kyllä paksusta langasta paksulla puikolla :)

Ennen

Jälkeen

Vähän huono kuva tuo jälkeen, mutta suuntaa antava :) Minulla olisi vielä täysi kerä tumman sinistä Huopasta, ja ajattelin, että olisi mukava tehdä siitä Pojalla tossut, mutta se jää nähtäväksi :)

 

Aloitin tuossa joku päivä sitten virkkaamaan ohjeen mukaan yhtä huivia. Ensin koko ohje tuntui olevan täyttä hepreaa.. Sitten vain vaihe kerrallaan virkkaamaan (ja vähän käsityökirjasta neuvoja kattomaan) niin alkoi sujua! Joku siinä kuitenkin meni pieleen, ei näyttänyt siltä niinkuin oisi pitänyt.. Mikä lie sitten mennyt pieleen.. Lanka, koukku vai ohjeen ymmärtämättömyys.. No päätin sitten, että jatkan näitä "omasta päästä"-malleja, toistaiseksi :) Nyt on sitten Kotiväki-langasta koukulla kesäksi huivintekele, tai sitten siitä tulee joku pöytäliina tai vastaava, itse kun ohjeen keksii, niin siitähän voi tulla mitä vaan :D

 

8 päivää laskettuun aikaan.. Eikä mitään merkkiäkään siitä, että synnytys olisi edes lähestymässä.. Ei auta, kuin ajatella, että ei tämä loputtomiin kestä :) Onneksi nyt on ollut vanhempani meillä käymässä, niin on ollut Pojalla mukavaa seuraa :) Niin, ja äitienpäivähatun saajakin vaikutti iloiselta lahjan saatuaan ;)

 

Kesää (ja vauvaa) odotellessa!! :)