Tein pienen välityön sen keskiviikkona aloittamani ompeluksen välissä. Siinä tuli vissiin vähän tylsempi vaihe, niin piti tehdä jotain muuta ;) No siis tämä välityö on käsilaukku, joka on tehty vanhasta paidasta (joka mahtui minulle n.12 vuotta sitten) ja vanhasta aikansa eläneestä tyynynpäällisestä (vuori). Laukun kehyksen (?) tilasin jokin aika sitten Juju-kerhon kautta.

Eilen siis aloin tuumasta toimeen ja sakset, neulat ja ompelukone töihin! Hieman vinkkiä laukun tekoon nappasin täältä ! Olin tosin laiska, ja en tehnyt aivan Irenen ohjeiden mukaan, ja tuloskaan ei laukun sisäpuolella ole yhtä siisti, kuin Irenellä... Ois ehkä kannattanu kuitenki tehdä kunnolla, eikä oikasta, mutta noin niinku muuten olen tyytyväinen tulokseen, joten annan itselleni anteeksi tämän laiskottelun!! Hihnana on kauan sitten hankitut ketjut, joilla kai miehet ruukaavat lompakkonsa köyttää pöksyihinsä kiinni, hyvin toimii tässäkin ;) 
Lähikuvaa kankaasta, tuo on sellaista kiiltävää liukasta "muka silkkiä", oli tosi ihana ja kiva juhlapaita silloin aikoinaan. Kiva että löysin sen Mummolan varastosta ja se pääsi taas käyttöön.

JA mikä parasta, laukku pääsee tositoimiin jo TÄNÄÄN!! Lähden ystävän kanssa juhlimaan keskiviikkoista syntymäpäivääni kera JUKKA POJAN!!! Olen ihan mielissään!!! Tätä on odotettu kesästä asti, kun meillä meni Jukka Pojan kesäinen keikka ohi.. 


     Tätä siis luvassa illalla (yölllä, miksi kaikki keikat alkaakin aina yöllä?!)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!

Ainiin, meille satoi eilen lumen.. Tänään siis oltiin pihalla!!


Oravien herkuttelupaikka löytyi

Ja Loppukaneettina