Ihana kevät!! Vaikkakin tänä aamuna herättiin räntäsateeseen, mutta auringonpaisteeksi se siitä muuttui ennen uloslähtöä :) Viime perjantaina Pojan kanssa laitettiin kukkien siemeniä multiin, ja pari päivää sitten sieltä jo ensimmäiset lehdet pilkisti!!! Samoin syksyllä istutet kukat nousevat kukkapenkistä!! Ihanaa onnistumisen iloa!!

Perjantaina mies vaihtoi autoihin renkaat ennen mummoloimaan lähtöä, joten meillä Pojan kanssa piti keksiä jotain mukavaa puuhaa, ettei odotus olisi mennyt ihan kitinäksi. Siispä otin vanhan (ruman) oranssin muovitarjottimen ja kasan servettejä!! Eipä sitten muuta kuin servetti kerrosta tarjottimen pintaan decoupage-lakalla!! Päälle ensin kerros valkeaa ja sitten vihreää ja ulkoreunoille (tyylilleni uskollisena) violettia perhoskuvioin :) Ihan ei se oranssisuus kadonnut, mutta kun laittoi koriste kiviä päälle, niin eipä sitä niin huomaa!!! Ja kivien lisäksi vielä peltinen ruukkusysteemi odottelemaan kukkasia!! OTETAAN MIELUUSTI IDEOITA VASTAAN, MIKÄ KUKKA MAHTAISI PÄRJÄTÄ VARJOSSA, JOHON EI PAISTA AURINKO OIKEASTAAN OLLENKAAN!!Vappukin oli ja meni :) Mies jo hyvissä ajoin ennen vappua vihjaili, että pitäisi saada kotitekoisia munkkeja. Minä en oikein innostunut ajatuksesta. Anopille mainitsin asiasta, ja hän antoin vinkin: Osta Pirkka-pakatepullia, ja paista munkit niistä!! NO minähän sitten kokeilin näitä "laiskan tytön munkkeja" ja tulos oli yllättävän hyvä!

 
Nyt on taas virkkuukoukku kovassa käytössä!! Vaikka aioin seuraavan virkkuun tehdä itselle, niin päädyin kuitenkin vielä tekemään yhdelle ihanaiselle pienelle tulevalle isosiskolle jotain yllätystä!! Pitäähän meidän isosiskojen pitää yhtä, ei se pikkuveljien kanssa eläminen ole aina niin helppoa ;) Tästä sitten lisää, kunhan työ valmistuu! Ja nyt sitten äkkiä virkkuuksien kimppuun!!! Mukavaa keväistä päivää kaikille!!!