Viikonloppu vierähti Poikien kanssa mummolassa. Taas oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun myös Veljen perhe oli siellä. Mahotonta hulinaa :) Sitten kun nämä meidän pienimmäiset Vauvatkin kasvaa joukon jatkoksi, niin sanon minä että kyllä Mummola rytisee.. Saa Ukki siellä alkaa suunnittelemaan laajennusta, että kaikki neljä lastenlasta mahtuvat sinne touhuamaan! :) Kuvia piti tietenkin räpsiä lapsuuden maisemista:

Silloin keväällä Mummin käydessä täällä meillä, hän otti naapurin vaahterasta lentäneen puunalun mukaansa, ja laittoi kasvamaan.. NO nyt se vaahtera on jo näin ISO! Yksikään meidän tontille lentäneistä siemenistä ei kyllä ole kasvanut tuota vauhtia!! Mitä lie taikalientä Mummi vaahteralle juottaa :)


Vielä oli joku kukkakin Mummolan pihalla hengissä

Se on lupiini saanut helmireunuksen aamukasteelta

Tämän pensaan olemme ristineen Chiliruusuksi :D Hitsi, ku ei nyt muistu mieleen, minkä väriset kukat tässä puskassa olikaan..

Paistoi siellä aurinkokin, välillä, pikkuisen..


Aikaisemmin viikolla sain seurata melkoista menoa tuossa meidän pihalla, ensin kauhia määrä pikkulintuja lenteli tuossa sinne tänne, sitten pari oravaa juoksenteli ja kiipeili pihan puissa. Toisen oravista sain napattua kameran linssiin:


Tänään olen ajatellut Nuorempaa Kummipoikaani, ja tein hänelle nimpparikortin!


Olikohan Taikalehdessä, vai missä, askarteluja, missä oli käytetty Dymo-kohokirjoitinta, minäkin siihen ihastuin, ja pakkohan se oli käydä ostamassa :) Ihan kiva leikkiä sillä!! :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.. :D Kiitos taasen lukijoille!!