Kun innostus iskee, se silloin kans iskee.. Siispä tänäänkin Pojat päikkäreille ja Äiti näpertelemään kortteja! Ensin ajattelin tehdä vain tämän, parin viikon päästä tarvittavan, synttärikortin Kummipojan 3-vuotissynntäreille:


Mutta, kun kerran vauhtiin pääsin, tein myös loput korttipohjat korteiksi, ja tässäpä tulos:Kerrankin on joulukorttien teko aloitettu ajoissa :)

On muuten aika ihana, kun vaihdoimme tässä taannoin olkkarin järjestystä, niin nyt samalla kun istuu tietokoneella, voi samalla hieman päätä kääntämällä ihastella tuota pihapiiriä ja sen elämää.. Nytkin tuossa joku syysvirkku ampiainen koittaa syksyn runtelemasta karviaispuskasta löytää jotain suuhunpantavaa(?)!! Ja mielestäni olen tälle aamupäivää bongannut jo Talitintin, Hömötiaisen ja Punatulkun!!! Ulkona kun oltiin Poikien kanssa aamusella, bongattiin pari hurjan näköistä toukkaa (tällä kertaa ei tullut kamera ulos mukaan) ja läjä kastematoja.. Poika oli tietysti mielissään ja koitti Äitiä pelotella luikertelijoilla. Vauva nukkui vaunuissa katsellen makoisia unia! Pakko sanoa, että tänään on ollut hyvä päivä (ainakin tähän saakka)! Minua on useamman viikon ajan vaivannut unettomuus, ja päivät ovat olleet melkoista sumua ja hermojen kiristelyä. Nyt on muutama paremmin nukuttu yö takana, ja heti sen kyllä olossaan huomaa!! :) Jospa tuo uneton vaihe olisi tältä erää taas ohi, ja Nukkumatti olisi palauttanut ne vähät unenlahjat mitä minulla yleensäkään on ollut!! :)

Ti-Ti-Tyy-rikasta päivää kaikille!