Kaivelin esille tämän unipussin, kun ajattelin, josko meidän unissaankin touhukas Vauva rauhottuisi siinä paremmin nukkumaan!

Tämän olen tehnyt parivuotta sitten kummipojalleni. Vaaleansininen kangas on vanhaa pussilakanakangasta, jonka äitini on opiskeluaikoinaan jostain laitoksesta halvalla ostanut opiskelijakämppäänsä. Minun lapsuudessa ja nuoruudessa tämä oli ihan parhaita pussilakanoita, tämän mutkassa näki parhaat unet!! Tätä käytin niin paljon, että se lopulta KULUI PUHKI! :) Mikäpä siis olisikaan parempaa unipussimateriaalia?! Vuorena on fleecemäistä kangasta aamutakista, jota en ikinä käyttänyt. Kuvat on kankaan palasta jonka joskus olen huuto.netistä huutanut!! Sivussa vetoketju, ja "olkaimissa" tarrakiinnitys! Kummipoika ei ollut tässä kovin viihtynyt, mutta meidän Vauva nukkui rauhallisemmin kuin pitkään aikaan, liekkö ollut unipussin vai sen hyvin syödyn iltavellin ansiota ;)

Mukavaa syysaurinkoista päivää kaikille!!!Muoks. MITÄ minun silmäni näkevätkään!! Kohta tulee 300 blogivierailua täyteen blogissani?!  KIITOS kaikille vierailijoille!!!