Siis aivan uskomaton fiilis!!!! MINÄ onnistuin virkkaamaan perhosen OHJEEN mukaan!!! Tekis mieli hyppiä riemusta :) Löysin siis englanninkielisen ja kuvallisen ohjeen TÄÄLTÄ ja siihen pikkuisen apua täältä!!! Ja perhonen valmistui :) Nyt vaan sitten virkkaamaan lisää ja vähän värikkäämpiä versioita!!!! :) Tässä kuva perhosesta:

Ja tässä sitten laukusta (josta siis edelleen puuttuu se vetoketju tms.), joka on virkattu kympin koukulla lakanasta! Ensin leikkasin "kudetta" saksilla, mutta sitten ajattelin, että tehdäänpä vähän rosoisempi versio, ja revin lopun lakanan kuteeksi. Minusta tämmöiseen laukkuun passaa tuommoinen "ei-niin-tasainen-pinta"!! :) Ja nyt sitten vaan perhosia lisää jokunen :D

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä, hieman vielä viileä tuuli näillä korkeuksilla.. Mutta ihasti jo nurmikkokin vihertää :) Niin, ja tänään on ensimmäisen kerran alkanut tulla TUNTEMUKSIA :) Ehkä tämä vauveli ei viihdykkään ihan maksimi määrää kyydissä, vaan tulee suunnilleen laskettuna ajankohtana.. EHKÄ :) Odotellaan... Mukavaa illan jatkoa lukijoille!!!