No niin, kolmas kerta toden sanoo, uuden kirjoituksen suhteen.. Alkoi tuo kuvan lisääminen pistämään hanttiin oikein kunnolla..

Elikkä siis tässä äitienpäiväksi äidilleni hattu!! Hattu, jonka tekemistä voisi kuvailla "vaikeuksien kautta puolivoittoon"! Oli nimittäin muutama mutka matkassa, kun tätä virkkasin. Ensin aloin virkkaamaan hattua ilman mitään ohjetta. Mutta eihän siitä mitään tullut. Ei muuta kuin netistä ohjetta etsimään ja sellaisen löysinkin. Mutta purkuun meni sekin hatun alku. Toinen ohje, oikea luetun ymmärtäminen, ja hattu alkoi muodostumaan oikein mallikkaasti! Olin ihan innoissani, kun onnistuin ohjeen mukaan hattua tekemään. Sitten tulikin lierin vuoro. Tarkoitus oli tehdä suora lieri.. Etsin taas ohjeen netistä, aloin virkkaamaan.. Ja purin.. Lieri kupruili.. Toinen ohje, alku näytti hyvältä, mutta niin vain kupruilut jatkuivat.. En enää jaksanut alkaa purkamaan, vaan annoin mennä loppuun asti!! Eihän äiti tiedä, millaisen lierin oli tarkoitus olla :D JOS JOKU TIETÄÄ SUORAN LIERIN SALAISUUDEN, OTTAISIN SEN TIEDON ERITTÄIN MIELELLÄNI VASTAAN. Hatun piti valmistua keskiviikoksi, jotta se ehtisi postiin. Mutta keskiviikon ohjelma muuttuikin. Veljen perheeseen syntyi Poikavauva, ja tuore isosisko tulikin meille sitten hoitoon, että Veli saa hoideltua asioita. Eli virkkailut jäi virkkaamatta, mutta olihan kuitenki erittäin hyvä syy myöhästymiselle.. Tässäpä siis tuo valmis hattu!

 

Alkaa itsellä jo olemaan aika tukalat paikat tämän mahan kanssa.. 14 päivää laskettuun aikaan.. Tämän päivän tavoitteena oli saada supistuksia aikaiseksi.. Huonolla menestyksellä.. Ajattelinkin tuossa, että pitäisi varmaan aloittaa jokin pitkäkestoisempi virkkaus, niin varmaan sitten vauva syntyisi hyvinkin pian, että en ehtisi saada sitä valmiiksi :) Jos huomenna olisi vaikka siivouspäivä.. Eikös sillä siivouksella sanota olevan vaikutusta synnytyksen käynnistymiseen :D

 

Eipä sitten muuta kuin mukavaa äitienpäiväviikonloppua kaikille!!!