Kotona taas :) Viikko vierähti mukavasti koti-kotona, elikkäs nykyään mummolassa! Ennen reissuun lähtöä kuvasin vähän kukkaistutuksia:
Petuniat


Tulppaanit


Olikohan tähtisilmä, ja joku muu.. :)


Nokka kohti maata, kun käveleskelin tontilla, luulin löytäneeni jonkin kivan värisen ötökän.. Mutta sepä olikin puolukan lehti :) Hienon kuvion on luonto saanut aikaiseksi, vaikka taitaa joku puolukan kiusa tuo olla..

Eilen kun myöhään illalla kotiuduttiin, oli pakko tehdä kierros tontin ympäri, että kuinka kukat voivat.. Kohtuu hyvin, vain köynnöskrassit olivat täysin menetetty.. Josko sitä ehtisi vielä laittaa niitä kasvamaan..

Niin, ja totean toistamiseen.. Koukussa koukkuun ollaan.. Oli pakko penkoa mummolassa äitin varastoja, ja löytyihän sieltä virkkuukoukku :D Ja sainkin aikaiseksi isoäidin neliöitä :) Ei kerta kaikkiaan voinut olla virkkaamatta!! Ensi viikolla miehellä loppuu isyysloma, joten silloin varmaan virkkaukset oikeasti jää vähemmälle.. Tai sitten suuntaan taas kohti mummolaa, virkkaamaan ;) Vanhempi poika nauttii täysillä, kun saa touhuta Mummon ja Ukin kanssa maalla, niin mukava aina sinne päin lähteä!! Nuorempi poika nauttii vielä sen verran päiväunista, että äitillä on toistaiseksi vielä omaakin aikaa (jos siis esikoisella sattuu olemaan touhukavereita) :D

Ja nyt näyttää siltä, että kesäkin on tullut!! Ihana kun on ollut aurinkoisia päiviä!!!! :D