Ilmat lämpenee, ja mun tukka ei todellakaan oo aina ihan kuosissaan, joten jotain piti keksiä pelastamaan huono hiuspäivä, pipoa kun ei viiti kesähelteillä päähän kiskoa :) Eipä siinä sitten muuta kuin huivin virkkaukseen!!! Tätä virkatessa tuli opeteltua pylvään tekeminen, se nyt on ainakin hanskassa :) Eli taas oppi jotain uutta!!! :)

Kivan helppo ja yksinkertainen työ ajankuluksi :) Poikanikin on huomannut virkkausinnostukseni, ja tuumasi tässä yhtenä iltana, että "Äiti, miksi sinä taas teet niillä langoilla?!" Raukkaparka ilmeisesti haluaisi, että tuijotan koko ajan häntä, enkä suinkaan virkkauksia :) Kävin muuten alkuviikosta yhdessä lankakaupassa... Harmikseni sieltä ei tarttunut mitään mukaan.. Kaikissa ohuemmissa langoissa oli jotenkin laimeat värit, niin eivät innostaneet.. Paksumpia lankoja ois kyllä ollu jos minkä värisiä... :( No ei auta, kuin etsiä nuista tavarataloista, josko niissä olisi minulle mieluisia värejä ohuemmissakin langoissa.

 

Seuraavaksi työksi aloittelin kesäkassia :) Pitäähän se sellainenkin olla!! Jos kassi valmistuu ennen vauvan syntymää (6pv LA:aan) seuraava projekti on isoäidin neliön opettelu :) 

 

Ilokseni huomasin, että kaikki viime syksynä istutetut kukat, jotka äidin kukkupenkistä sain, ovat lähteneet kasvamaan!!! :) Ja nyt tuota kasteluvettäkin on tullut enemmän kuin tarpeeksi tuolta taivaalta, niin jospa sitten jatkaisivat kasvuaan!! Jännää hommaa tämä oman "puutarhan" seuraaminen ja kasvattaminen!! Toinen kesä omalla tontilla siis alkamassa, saas nähdä mitä kaikkea sitä saakaan aikaan, vai saako mitään :)

MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA LUKIJOILLE!